Publicat pe Lasă un comentariu

SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS: BAMBUSUL NOROCOS

Sfaturi de la floraria Trias:Bambusul norocos

Sfaturi de la floraria Trias:Bambusul norocos

Conform principiilor Feng Shui, BAMBUSUL este simbolul fericirii, bunastarii si sanatatii. Aceasta planta aduce in casele noastre prosperitate si noroc. In ultimii ani, a devenit foarte popular si in Romania, fiind usor de gasit, chiar si la preturi modice – la Floraria Trias gasiti mai multe variante.

SFATURI DE LA FLORARIA TRIAS: BAMBUSUL NOROCOS

Bambusul este considerat norocos pentru ca in el se regasesc toate cele cinci elemente Feng Shui: Lemn (bambusul se inscrie el insusi in aceasta categorie), Pamant (bambusul creste in pamant), Apa (il uzi), Foc (ii pui un simbol feng shui de culoare rosie sau o funda rosie), Metal (vasul de sticla in care se tine bambusul intra in categoria Metal: daca il tii in vase de plastic sau ce ceramica, atunci este indicat sa pui in bambus o moneda feng shui sau o figurina de metal).

Asiaticii considera ca bambusul este in sine o planta formidabila, care aduce pace si energie pozitiva in casa. Are propria sa intelepciune si poti invata de la el cum sa fii flexibil si cum sa te deschizi in interior pentru ca spiritul sa renasca.

In plus, mai ales daca sunteti o persoana ocupata si va doriti o planta de interior care se ingrijeste usor, atunci bambusul norocos este alegerea ideala. Nu uita sa-i acorzi atentie si iubire, iar el te va rasplati cu vitalitate si putere.

Amplasare: 

Se amplaseaza intr-un loc cat mai luminos, dar trebuie ferit de bataia directa a soarelui. Se poate mentine intr-un vas cu putina apa sau planta intr-un amestec de pamant cu nisisp.
Bambus piramida 3 etaje
Udare :

Se mentine umiditate permanenta la radacini

Inmultire:

prin butasi

Sfaturi de la floraria Trias:Bambusul norocos

Se administreaza ingrasamant lichid pentru plante verzi din aprilie pana in septembrie lunar. Cel mai bun este cel de la Pokon pentru plante verzi, care este si economic – il puteti folosi si pentru restul plantelor din casa. Udarea se face obligatoriu cu apa decalcifiata. Apa calcaroasa se poate trata adaugandu-se cateva picături de otet sau de zeama de lamaie la o galeata de apa. Acest lucru vi-l recomandam la majoritatea plantelor de apartament ce vor fi udate cu apa de la retea.

Lasă un răspuns